Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/g5plus-framework/options/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 373 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/g5plus-framework/options/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 395 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/g5plus-framework/options/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 413 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/g5plus-framework/options/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 417 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/g5plus-framework/options/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 444 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/g5plus-framework/options/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 456 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/g5plus-framework/options/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 475 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/e/2/f/lovematches.nl/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/megatron/includes/theme-setup.php on line 74 Een gratis cursus vrouwen versieren.

Enter your keyword

Cursus vrouwen versieren

Cursus vrouwen versieren

Op deze pagina wordt binnenkort een uitgebreide, gratis cursus vrouwen versieren gepubliceerd.

Negatieve lichaamstaal

Slechte gewoontes van mannen zijn een glas voor de borst houden en de handen in de zakken steken. Doe dit niet. Je moet je ook niet naar een vrouw overbuigen als je aan het woord bent, omdat het dan lijkt alsof je minder status hebt dan zij, behoeftig bent, niet veel zelfvertrouwen hebt of haar goedkeuring zoekt. Sta rechtop met je kin ietsje omhoog, ook al is zij kleiner. Als ze je niet goed kan horen, spreek dan harder. En als jij problemen hebt om haar te verstaan, dan kun je beter met haar gaan zitten. Of ga wat dichter bij haar staan, maar blijf rechtop staan. Je kunt ook naar je oor wijzen ten teken dat ze daarin moet spreken. Om dat te doen moet zij vooroverleunen. Voor haar en iedere andere vrouw die dit ziet, stijgt hierdoor je sociale waarde. Zij bevindt zich dan in de positie dat ze toenadering zoekt tot jou. Wil je belangstelling tonen voor wat zij zegt, hel dan wel een beetje naar haar over, maar doe dat vanuit je voeten en niet vanuit je bovenlichaam. Hou je lichaam dus recht. Als de muziek erg hard staat, is het onvermijdelijk om voorover te buigen en in haar oor te praten omdat ze je anders niet kan horen. Hou hierna je lichaam weer rechtop en kijk haar aan.

Desinteresse
Negatieve lichaamstaal van een vrouw is:

 • jouw blik ontwijken
 • haar ogen laten afdwalen
 • wegkijken
 • niet of weinig lachen
 • haar lichaam, benen of voeten afwenden
 • nee knikken
 • doen alsof ze je niet hoort
 • haar voorhoofd fronsen
 • ongeduldig reageren
 • haar armen of benen kruisen
 • gapen
 • haar benen tegen elkaar houden
 • afstand nemen.

Desinteresse blijkt ook duidelijk uit haar manier van praten. Als zij niet bijdraagt aan een normaal gesprek door vragen te stellen en zelf verhalen te vertellen, korte antwoorden geeft of humt in plaats van uitgebreid te reageren, dan heb je geen gevoelige snaar geraakt.

Aantrekken en afstoten
Gebruik zelf af en toe negatieve lichaamstaal om het spel van aantrekken en afstoten te spelen. Een veel gemaakte fout van mannen is dat ze in het begin te veel positieve lichaamstaal uitzenden. Ze glimlachen bijvoorbeeld te veel, buigen zich voorover en leunen met een arm tegen de muur om een vrouw half in te sluiten. Spreek een vrouw aan met positieve lichaamstaal, maar neem daarna gas terug door bijvoorbeeld wat achterover te leunen of je lichaam iets weg te draaien. Doe dit ook als haar eerste reactie welwillend is. Wijkt zij achteruit na het aanspreken, verplaats jezelf dan nog wat meer naar achteren. Met positieve lichaamstaal trek je haar aan en met negatieve lichaamstaal stoot je haar af. Door die te combineren zend je gemengde signalen uit. Je keert je hoofd en lichaam bijvoorbeeld wat van haar af en kijkt haar argwanend aan en tegelijkertijd heb je een vriendelijke glimlach om je mond. Dit laat haar in onzekerheid: valt hij wel of niet op me?

Feromonen

Bij de partnerselectie spelen feromonen een opvallende rol. Het zijn chemische stoffen die door de zogenoemde apocriene zweetklieren in de okselregio en de schaamstreek worden afgescheiden om soortgenoten van de andere sekse aan te trekken. Deze zweetklieren worden pas in de puberteit actief. Na je twintigste neemt de productie van feromonen snel af en rond je veertigste produceer je er nog maar een fractie van. Feromonen zijn vrijwel geurloos en mensen kunnen ze niet werkelijk ruiken, maar wel onbewust waarnemen met het zogeheten vomeronasaal orgaan achter in de neus. Vrouwen zijn gevoeliger voor feromonen dan mannen. Al heel lang worden dierlijke feromonen verwerkt in cosmetica om de seksuele aantrekkingskracht van de gebruiker te vergroten. Het bekendste voorbeeld is het gebruik van muskus in parfums.

Copuline
Het vrouwelijke feromoon copuline komt voor in de vaginale afscheiding en wordt het meest geproduceerd kort voor de eisprong. Door copuline van rond de ovulatieperiode op te snuiven krijgen mannen een hogere androgeenproductie en worden ze minder selectief. Op het moment dat een vrouw bevrucht kan worden, heeft een man dus een grotere seksuele drive en is hij minder kieskeurig. De hoeveelheid copuline daalt sterk als een vrouw de pil gebruikt of in de menopauze is. Sommige vrouwen maken bewust gebruik van hun copuline. Ze steken een vinger in hun vagina en brengen de afscheiding aan in hun hals, achter hun oren en op hun polsen. Eau de copuline in optima forma!

Lekkere geuren
De Zwitserse bioloog Claus Wedekind heeft in 1995 een experiment met bezwete T-shirts uitgevoerd. Een grote groep mannen vroeg hij om drie dagen een T-shirt te dragen. Vervolgens moesten vrouwen in zijn lab van alle T-shirts aangeven of ze het wel of niet lekker vonden ruiken. De vrouwen hadden een sterke voorkeur voor de geur van mannen met immuunsysteemgenen die verschilden van die van henzelf. Als de immuunsysteemgenen van een man op die van de vrouw leken, werd de geur van zijn T-shirt als onaangenaam beoordeeld. Veel vrouwen zeiden dat de T-shirts die ze het lekkerst vonden ruiken, hun deden denken aan hun partner of een ex. Als een vrouw haar genetische tegenpool kiest, krijgt haar kind het genetische immuunsysteem van zowel de moeder als de vader mee. Ook mannen blijken de geur van een vrouw met andere immuunsysteemgenen bijzonder op prijs te stellen, maar kunnen die lang niet zo goed als vrouwen waarnemen. Vrouwen die aan de pil zijn, hebben een andere voorkeur. Zij vinden de geur van een man met overeenkomstige immuunsysteemgenen het lekkerst ruiken. Als ze stoppen met de pil, kan het gebeuren dat ze hun man letterlijk niet meer kunnen ruiken en kan de relatie stranden. Voordat ze gaan trouwen, kunnen ze daarom het beste een tijdje met de pil stoppen om te kijken of hun partner hen nog steeds opwindt. Ook zwangere vrouwen hebben een voorkeur voor de geuren van mannen die immunologisch beter bij hen passen. Ze kunnen zich dan aangetrokken voelen tot hun vader of broer.

Bestel nu ALLES OVER VERSIEREN